<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6735511\x26blogName\x3ddodYmania+-+a+daring+adventure\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dodymania.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dodymania.blogspot.com/\x26vt\x3d907746932591289706', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
a daring adventure...
Profile | Blog | Fellow Blogger | Links | Gallery
Wednesday, June 30, 2004
Grafik-nya kok ngga bisa seh?

Kamis, 17 Juni 2004

hari ini capek bangeeeet! kuliah rock-n-roll dari pagi sampe petang. jam 3.30 sore (udah ngantuk pisan) praktikum statbis bikin kepala tambah puyeng. mo lihat monitor kompie kok ya tambah ngantuk aja gitu jadinya, hehehe! masa kita udah pusing2 bikin formula-nya, eehh... kok grafiknya ngga bisa keluar seh? NeiNei ... gimana neh? Hahaha, dalem bangeeet deh yang sensi ama Statbis gitu yah!

Mengingat malam ini dua tahun yang lalu! Hiiikss *sendu mode on* adalah hari saya jadian dengan si mantan itu. Haaaaa... ngga tau mo sedih ato biasa aja tapi yang jelas malem itu semua jadi serba salah gitu deh! Padahal saat itu dia tidak ada di dekat saya, hehe! Coba kalo pas di sebelah saya, entah berapa ember air mata itu 'kan bercucuran! Hehehe! Tapi bagaimana pun juga saya belajar banyak dari hubungan kita selama ini. Despite things don't workout between us, banyak hal indah dan priceless lessons yg saya dapatkan. Memang perjalanan kita ngga sampe dua tahun, but sure these were the best times in my life. Di mana saya belajar apa artinya berbagi dalam hidup ini *sok romantis*. SMS saya yg terakhir malam itu memang khusus saya siapkan untuk kesempatan ini. Abis itu emang ngga kirim lagi... hahahah... tahu kenapa? Pulsa-nya abis! Whuakakakaaa!

Damai dan Cinta untuk Anda Semua!

dody
xxxx

posted by dodY @ 20:28




Dody Priambodo
Jakarta, Indonesia
mazuta2222@yahoo.com

dodY defines himself as a self-proclaimed late-twenties plain guy. after... God knows how many years, he finally managed to get out from FE Univ. Airlangga. lately, figuring out how to enjoy the heavy workload and endless boredom at work seems to be a challenging adventure. this guy considers himself highly energetic and vibrant, yet balancing banalities of being an incurable drama queen proves to be a full-time challenge. he sees himself clamored by surroundings of good friends that last for a lifetime. how? by ruling the cyber world for sure! this man confidently regards himself as half-Queenslander and being a huge fan of Brisbane Broncos is only a matter of local pride.

dodY lures himself into watchable flicks, smooth jazz, and delectable food. healthy recipes? oh, that stands merely as an unnecessary option! dodY claims himself a huge fan of Hanshin Tigers as a cover-up of having lack interest in sport. he lays great admiration on Carol Shields as much as his enjoyment toward her works. dodY finds an ultimate pleasure on his addiction to "jalan-jalan"; which refers to plenty of travel with lots of leisure. and, oh! this fellow thinks himself as an expert in Community-Development issue in the future. now, let dodY develop himself to behave well for the sake of a community to exist!


blog ini lebih cihuy dibuka pake Get Firefox! cobain deh!
ShoutBox
Previous Posts
Archives
Navigation
Credits
Powered by Blogger.com
Comments Powered by Haloscan.com
visit pralangga.org